evaluaties bij ClearFinance

ClearFinance is een bedrijf met een duidelijke focus op de financiële departementen binnen bedrijven. Een team van experten ondersteunt en adviseert klanten bij het verbeteren van de financiële functie in een organisatie, met als doel deze flexibeler, efficiënter en winstgevender te maken.

Het human capital van ClearFinance bestaat uit de uitgebreide ervaring, kennis en de juiste vaardigheden en attitudes van haar professionals. Om dat ten volle te valoriseren, koos ClearFinance voor de hr-software oplossingen van ePower, meer bepaald de modules Performance Management en Competentiemanagement & functiebeschrijving. De professionals van ClearFinance beheren hun evaluatiedossier online en volledig beveiligd. Ze beoordelen de objectieven en competenties volgens het functieprofiel van de medewerker. De medewerker maakt ook een self-assessment voor het evaluatiegesprek.
Serge Roofthooft ClearFinance
“De ePower tools zijn echt gebruiksvriendelijk. Met een aantal kliks ben je van start en ook voor de medewerker biedt dit een ongekende transparantie”, zegt Serge Roofthooft, CEO van ClearFinance.

“Bovendien hebben we geen dure investeringen moeten doen in infrastructuur. ePower bood ons een complete oplossing, zonder technische kopzorgen. Wij willen onze focus blijven houden op de business en deze performance management tool helpt ons daarbij.”